TriStar trotse silver partner van de Flair Business Borrel

Op 20 oktober 2017 organiseert Michael Hellendoorn, een jonge Roosendaalse ondernemer, de Flair Business Borrel bij Metsj Point in Roosendaal.

Tijdens deze bijeenkomst komen een aantal interessante sprekers aan het woord, er is een beurs en aansluitend een netwerkborrel met live artiesten. Een perfecte combinatie kortom van business en loungen, dus “Where Business Meets Pleasure”. Aangezien TriStar zich helemaal kan vinden in dit concept, sponsoren wij met veel plezier deze bijeenkomst, wat o.a. inhoudt dat we uitgebreid en op verschillende plaatsen de gelegenheid krijgen om ons logo en onze bedrijfsnaam “in the spotlight” te zetten.

TriStar sponsort middag bij Aquapark Splash

Stichting Kinderen doen mee, Taxibedrijf de Groen en TriStar Industries bezorgen kinderen uit minima gezinnen een leuke middag.

Nadat op 6 juni Waterpark Splash in Hellevoetsluis verwoest was door een flinke storm werd er een sponsor actie opgestart om ervoor te zorgen dat het park toch weer zou kunnen openen.
TriStar Industries was één van de sponsors; dit omdat het erg jammer zou zijn dat zo’n park, waar een ondernemer al zijn energie in heeft gestopt en waar veel kinderen een heel fijne dag hebben, zou moeten stoppen.
Een succesvolle actie, want het park kon inderdaad weer opnieuw opgebouwd worden. Als dank voor onze bijdrage kregen we een aantal toegangskaarten.
Deze kaarten heeft TriStar, in samenwerking met Gerard Schoenmaker van de Roosendaalse Stichting Kinderen doen mee, goed besteed. Deze Stichting zet zich in voor de maatschappelijke participatie van kinderen uit minimagezinnen in Roosendaal. TriStar heeft de toegangskaarten voor Waterpark Splash gedoneerd aan deze Stichting.
Toen TriStar-directeur Paul van den Berg dit deelde met zijn goede relatie Jos de Groen van Taxibedrijf de Groen in Roosendaal, zei deze direct en spontaan zijn medewerking toe in de vorm van gratis vervoer. En zo vertrok er dus donderdag 17 augustus een bus vol verwachtingsvolle kinderen voor een leuke en natte speelmiddag naar Hellevoetsluis.
Een drankje in de bus en een frietje achteraf maakten het feest compleet.
Door de bundeling van krachten van Stichting Kinderen doen mee, Taxibedrijf de Groen en Tristar Industries hebben de kinderen een superleuke middag gehad, en daar gaat het om.
Mocht u privé of met uw bedrijf ook iets willen bijdragen aan Stichting Kinderen doen mee, dan kan dat via een donatie op rekening nummer NL50RABO0135434920, of via contact met Gerard Schoenmaker.

Handen wassen met koud water of gel op alcoholbasis volstaat

Het is een wijdverspreid idee dat het wassen van de handen met warm water veel meer effect heeft dan het wassen met koud water.

Een onderzoek van de Rutger Universiteit in de VS toont echter aan dat bij het wassen van de handen met zeep en water van 15°C evenveel bacteriën gedood worden als bij het wassen met zeep en water van 38°C of warmer.
Handhygiëne is essentieel om overdracht van bacteriën via de handen te voorkomen. Wassen met warm water is wel comfortabeler, waardoor mensen waarschijnlijk eerder bereid zijn tot het wassen van hun handen. Maar warm water is dus niet noodzakelijk.
Soms is er helemaal geen water en zeep voorhanden. Uit het onderzoek blijkt ook dat in dat geval handontsmettingsmiddelen op basis van alcohol even effectief werken tegen microbiële besmetting als water en zeep.
De mechanische frictie, dus het goed wrijven van de handen tijdens de reiniging, zou wel eens de belangrijkste factor in handhygiëne kunnen zijn.
De handwas- en desinfectiemiddelen van TriStar sluiten goed aan bij deze observaties. TriStar heeft een assortiment aan huidvriendelijke handzepen die vrij zijn van Triclosan en parabenen. Tevens heeft TriStar een aantal effectieve handdesinfectanten, zowel vloeibaar als op gelbasis.
Voor meer informatie of een advies hieromtrent staan wij graag tot uw beschikking.